Over ons

MotorFans.nl onderscheidt zich als motorwebsite door opvallende, scherpe en leuke content.

Waarom is MotorFans.nl?

MotorFans.nl biedt meer dan alleen het motornieuws. Wij voorzien je ook van grappige motorvideo’s, reviews over nieuwe motoren, de gaafste custom motorfietsen (uit eigen land) en alles dat je moet weten uit de MotoGP.

Daarnaast heeft Motorfans opinie, gastbloggers en de broodnodige informatie over A1 en A2 motoren.

Hoe is MotorFans.nl ontstaan?

MotorFans.nl is ontstaan uit pure voorliefde voor motoren, hoe anders? De oprichter rijdt al motor vanaf zijn 18e en heeft een mediagerelateerde studie afgerond. Maar naast een voorliefde voor de tweewielers bleek er ook een gemis in de motorwereld. Er was geen website die naast informatie ook motorentertainment aanbood. Dat is nu anders. MotorFans wil jouw een compleet pakket bieden van motornieuws, motorsport, custom motoren, video’s en opinie.

Vette content?

Iedereen is een motorfan! Deel jouw vette motorcontent met ons en zie het terug op onze Facebookpagina of op de website. Hoe jouw content met ons delen? Stuur een mailtje naar info@motorfans.nl, stuur een bericht via Facebook of vul dit contactformulier in.

Motorblogger of vlogger?

Wil je ook bloggen of vloggen? MotorFans biedt jou een platform waarop je meteen aan de slag kan! Jij bepaalt zelf je content, maar je hebt meteen een website waarop je alles kan delen.

Gastbloggers op Motorfans.nl zijn onder andere:

 

Wij hebben er zin in! Jij ook? Stuur een mailtje naar info@motorfans.nl 🙂