Over ons

Deze website, MotorFans.nl is eigenlijk ontstaan uit mijn voorliefde voor motoren. Wat is begonnen met een scooter op mijn zestiende, is uitgegroeid tot een heuse motorsite. Een site waar alle motorfans, terecht kunnen voor hun dagelijkse dosis motorinformatie.

Motorfan LaurensMet een media-achtergrond is de interesse en de kennis voor online en sociale media enorm gegroeid. Mede dankzij mijn studie ben ik gestimuleerd om goed te kijken naar opkomende media en daar op inspelen. Van huis uit heb ik mee gekregen om altijd iets te gaan doen wat je leuk vind en waar je plezier aan beleefd. Dankij de ritjes in het zijspan van een oude BMW R80. Hier is de liefde voor gemotoriseerde tweewielers ontstaan.

Zoals hier boven vermeldt staat had ik op mijn zestiende al mijn eerste brommer. Twee jaar later, en dag na mijn achttiende verjaardag stond ik op de stoep bij de motorrijschool. Niet veel later stond er een blinkende Suzuki Savage LS650 achter het huis. Te wachten totdat het roze papiertje op zak was. Zoals een aantal van jullie weten is het nodig om twee jaar rij-ervaring op te doen met een motor van minder dan 25KW. Aan het einde van de zomer 2013 zaten de twee jaar erop. Met pijn in het hart heb ik toen afstand genomen van mijn trouwe Savage. Niet veel later scheurde ik naar huis op een heus PK-monster. De Ducati M900 Monster.

Bij het ontbreken van een mooie strakke motorsite met zowel nieuws als amusement besloot ik zelf aan de slag te gaan. Een motorsite waar jij als motorfan alles kan vinden over motoren, motornieuws, gave foto’s en filmpjes en al het andere waar een motorfan van houdt is het resultaat. Dit alles in combinatie met social media die constant up-to-date is. Zodat jij als motorfan altijd van de laatste nieuwtjes op de hoogte bent!