Lorenzo krijgt miljoenenaanbod bij Ducati, Rossi reageert in stijl

0

Slechts één keer won Ducati de MotoGP. Maar het Italiaanse merk is op jacht naar meer titels, en wie kan daar beter bij helpen dan huidig wereldkampioen Jorge Lorenzo?

De man beschikt over veel talent, dat is duidelijk. Maar ook zijn materiaal bij Yamaha behoort momenteel tot het beste van de wereld. Een combinatie van beide leverde vorig jaar goud op. Maar het contract van Lorenzo bij Yamaha loopt af. En Ducati ziet kansen. MotoGP-legende Giacomo Agostini verklaart zich nader en zegt dat de Italianen Lorenzo miljoenen (15 om precies te zijn) bieden om volgend jaar op het rode zadel plaats te nemen.

Ooit (2011) deed Valentino Rossi het zelfde als dat wat Lorenzo nu op het punt staat te gaan doen. Hij verliet zijn geliefde Yamaha voor het fabrieksteam uit eigen land. Twee jaar lang moesten we de lijdensweg van de grote Rossi aanzien. Het was een misère. In 2011 werd hij slechts één keer derde, een jaar later maar twee keer tweede. In 2013 rende Vale zo hard hij kon terug naar zijn oude liefde Yamaha, om nooit meer om te kijken naar dat horroravontuur.

Teamgenoot van Rossi, Lorenzo, staat op het moment voor dezelfde keuze als Rossi in 2011. Er ligt een enorme zak met geld klaar bij Ducati, maar durft Lorenzo zijn dreamteam achter te laten? Rossi weet het antwoord al en reageert passend. “To go to Ducati, you need big balls. So I think we will see Lorenzo at Yamaha next year”, aldus de grootmeester. Hij kan het weten, hij spreekt uit ervaring. Binnenkort weten we meer!FB_IMG_1458941938913

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply