Gespot: hete KTM RC16 MotoGP bike

0

De MotoGP krijgt in 2017 gezelschap van het Oostenrijkse KTM. De mannen in oranje pakken lijken het serieus op te vatten, vandaag werkten ze de eerste test af met de kakelverse KTM RC16 op de Red Bull Ring in Spielberg.

En dat leverde mooie plaatjes op. De nieuwe MotoGP machine is uiteraard nog niet uitgerust met KTM’s officiële racekleuren, maar de oranje-matzwarte combinatie leverde al vele verlekkerde gezichten op.KTM RC16 MotoGP

Geluid
De RC16 is een doorontwikkeling op KTM’s bestaande straatracer; de RC8. De MotoGP machine zal worden uitgerust met een V4, die voor motorliefhebbers als Mozart’s zuiverste Requiem in de oorschelp weerklinkt.

Ook te koop
Net als de Honda’s RC213 V-S zal de KTM RC16 ook voor de particulier beschikbaar zijn. Voor een schappelijke € 140.000,- kan ook jij in 2018 op een echte MotoGP motor rond rijden, mits je er op tijd bij bent, aangezien er naar alle waarschijnlijk maar 150 gebouwd gaan worden.KTM RC16 MotoGP

Leuke content gevonden? Deel het via deze link  zie je het terug op Motorfans.nl!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply