Casey Stoner rijdt iedereen de moeder tijdens eerste MotoGP test

0

Kent u Casey Stoner nog? Lang geleden, in 2007, behaalde hij Ducati’s eerste en enige wereldtitel in de MotoGP. Vandaag de dag is Casey vooral levensgenieter, en in zijn vrije tijd ook nog testrijder voor Ducati. En als testrijder moet je natuurlijk ook aanwezig zijn tijdens de eerste officiële 2017 MotoGP test in Sepang. Om daar vervolgens doodleuk de snelste tijd neer te zetten. Casey is back!

Tijdens de eerste MotoGP test in Sepang test ieder merk zijn nieuwste speeltjes die op de Research & Development afdeling van het desbetreffende merk zijn ontwikkeld. Blijkbaar hebben de technici van Ducati goed hun best gedaan, want in combinatie met de skills van de gepensioneerde Stoner zorgt het op de eerste dag voor goede resultaten. Wel opvallend was dat de nieuwe fabrieksrijder van Ducati, Jorge Lorenzo, weinig klaar kon spelen op het nieuwe materiaal.

26 maart is de eerste MotoGP 2017 wedstrijd in Qatar!

motogp sepang test 2017

Uitslag 1e dag Sepang test

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply