7 redenen waarom Rossi onze wereldkampioen is

0

Jorge Lorenzo mag dan wel officieel de nieuwe wereldkampioen zijn, voor ons is er maar één wereldkampioen en dat is Valentino Rossi.

1. Omdat Rossi simpelweg de beste is

Rossi is gewoon de beste, want als je vanaf de laatste plaats binnen een halve wedstrijd naar de vierde plek kan rijden, ben je gewoon de beste. Daarnaast heeft ‘The Doctor’ al negen wereldkampioenschappen op zijn naam staan, meer dan wie dan ook in de MotoGP. TT Assen 2015

2. Omdat Rossi een baas is

Rossi is een absolute baas. Hij is inmiddels 36 jaar oud, racet al 15 jaar op het hoogste niveau en won in die 15 jaar al 7 wereldtitels. Daarmee is hij niet alleen de oudste, maar ook de succesvolste rijder aller tijden.

3. Omdat Rossi niet alleen aan zichzelf denkt, maar ook aan de jeugd

Rossi denkt niet alleen aan zichzelf, dat bewijst hij met zijn eigen raceteam in de Moto3. Daar geeft hij de mogelijkheid aan jong talent om ervaring op te doen en te leren van de grootmeester himself.

5. Omdat Rossi de leukste interviews geeft

Ieder interview dat Rossi geeft en iedere meter die Rossi racet is geweldig om te zien. Hij zorgt altijd voor een goede sfeer, is vrolijk en zorgt voor spanning en sensatie. In dit interview geeft hij antwoord op vragen van fans en dat levert uiteraard hilarische momenten op.

6. Omdat Rossi van iedereen houdt (en iedereen van Rossi)

Rossi houdt van iedereen, zelfs van Maradonna! Dat bewijst na de MotoGP van Argentinië als hij speciaal voor zijn grote idool een liedje zingt.

7. Omdat Rossi altijd betrokken is bij de mooiste gevechten

Zoals het legendarische duel met Casey Stoner in 2008. Op het circuit van Laguna Seca hadden de twee kemphanen een sensationeel gevecht. Uiteindelijk was het Rossi die aan het langste eind trok en er met de overwinning vandoor ging, later dat jaar zou hij de nieuwe wereldkampioen worden.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply