TOP 3 motoroccasions van de maand april

0

MotorFans.nl selecteert maandelijks uit de duizenden online staande advertenties, de top 3 coolste motoroccasions van de maand. Voor de maand april hebben drie hele verschillende motoroccasions voor je in de aanbieding in drie totaal verschillende categorieën.

Motoroccasion 1: Triumph Thruxton te koopTriumph Thruxton 2008 te koop


Retro is supertrendy in de motorwereld, en welk merk is er beter in retro’s bouwen dan het Britse Triumph? Ik kan er geen bedenken, maar als je suggesties hebt hoor ik het graag. Triumph’s absolute uitblinker op het gebied van retro-cool-zijn is natuurlijk de Triumph Thruxton. Een schitterend exemplaar van deze vrijwel nieuwe caferacer staat nu te koop bij Motorcenter Venlo. Met slechts 15 000 km op de teller is het klassieke paralel-twin motorblok net ingereden. Een uitstekende optie voor iedereen die geen tijd of zin heeft een eigen caferacer te bouwen, maar toch graag op een bijzondere motorfiets gezien wordt.

Bekijk meer over deze Triumph Thruxton 2008 te koop

Motoroccasion 2: BMW R1000XR te koopBMW S1000XR te koop


Niet te vergelijken met de Triumph van hierboven, maar ook een schitterende motor: de BMW R1000XR. Vorig jaar mochten we deze superbike op hoge poten testen. Conclusie: een nagenoeg perfecte motorfiets! De R1000XR is een combinatie tussen de allroad GS en de supersportieve S1000RR. Een combinatie van beide levert een motor waarmee buitensporig hard gereden kan worden, zonder je lichaam als een spartaanse krijger over de motor te hoeven vouwen. Comfortabel rijden dus op lanceersnelheid. Bij Motorport Den Bosch staat nu een zeer uitgerust exemplaar te koop uit 2015 met 1090 km op de teller. De motor is rijk uitgerust (diverse optiepakketten), net als het prijskaartje: €20.500,-. Nog benieuwd hoe snel de XR naar de 100 klimt? Check het filmpje!

Zie hier meer informatie over de BMW S1000XR te koop

Motoroccasion 3: Ducati Superleggera te koopDucati Superleggera te koop


Oke, de Superleggera is misschien niet een occasion waar je 1, 2, 3 aan denkt als je opzoek bent naar een nieuwe motorfiets. Maar deze Duc is er eentje die je niet vaak zult tegen komen en die een prima investering kan zijn. Mocht je toevallig 75 000 euro op je bankrekening hebben staan en geen idee hebben wat je er mee moet? Dan is deze Ducati Superleggera een uitkomst. Waarom? Omdat hij over 15 jaar waarschijnlijk het dubbele waard is.

De Superleggera is in een oplage van 500 stuks gebouwd door de eerste klas techneuten van Ducati om te laten zien wat ze in huis hebben. Daarvoor is als basis de 1199 Panigale gebruikt. Deze werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd in enkel exotische materialen als carbon en magnesium. Dat maakt de Superleggera ruim 20 kilo lichter dan de 1199. Ook het motorblok werd gekieteld en produceert nu een machtige 205 pk! Met een kilometerstand van 0 en een prijskaartje van 75.800 euro staat de Ducati Superleggera op je te wachten bij Goedhart Motoren.

Bekijk hier meer over de Ducati Superleggera te koop.


Meer motoroccasions? Je checkt ze op onze occasion pagina!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply