TOP 3 coolste motoroccasions in juni

0

MotorFans.nl selecteert maandelijks uit de duizenden online staande advertenties, de top 3 coolste motoroccasions van de maand. Voor de maand juni hebben drie hele verschillende motoroccasions voor je in de aanbieding in drie totaal verschillende categorieën. Check ze hieronder!

Motoroccasion 1: Suzuki T3 350 uit 1972

Suzuki T3 350 uit 1972 te koop

Vroeger, toen stoere mannen nog met rokende 2-takt machines over straatcircuits scheurden. Dat waren nog eens tijden. Tegenwoordig zitten we met strenge milieu-eisen waardoor de hoogtoerige 2-takt motoren voorgoed uit het straatbeeld verdwijnen. Maar wees niet getreurd want bij MotoPort Veldhoven hebben ze nu een Suzuki T3 350 staan. Een schitterende 350cc 2-takt motor met nog geen 30.000 km op de teller. De originele kickstarter en spaakwielen zitten er nog gewoon op. Voor € 2.750,- kan jij heel eenvoudig die ‘goeie ouwe tijd’ weer eens herbeleven!

Bekijk meer over deze bijzondere Suzuki T3 350 uit 1972.

>Bekijk meer over deze bijzondere Suzuki T3 350 uit 1972.


Motoroccasion 2: Ducati 851 SuperbikeDucati 851 te koop

In 1988 werd er een nieuwe racecompetitie opgericht, speciaal voor wegmotoren. De World Superbike deed haar intreden. Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Bimota én Ducati waren de eerste merken die mee deden met dit nieuwe kampioenschap. Speciaal voor deze klasse werd er een hagelnieuwe motorfiets ontwikkeld; toegestaan op de openbare weg, maar wel met zoveel mogelijk vermogen onder de tank. Dit werd de Ducati 851. De eerste officiele superbike die het Italiaanse merk fabriceerde.Twee jaar later wisten de Italianen met de 851 Superbike het kampioenschap binnen te halen. Een originele 851 uit 1989 staat voor nog geen €6.000,-  te koop bij Gert Altena Motoren.

Klik hier meer info over deze bijzondere Italiaanse racer.


Motoroccasion 3: BMW K100 LTBMW K100 LT te koop

Hij ziet er misschien uit als ‘n oud hok, maar deze BMW K100 is wel de ideale basis voor het bouwen van jouw eigen caferacer. Dat komt omdat deze motor de horizontale lijn (hoewel goed verborgen) al heeft. Alle kappen eraf, clip-ons monteren, monoseat caferacer zadel er op en klaar. Spaakwielen en en sportieve einddempers zouden deze K100 trouwens ook niet misstaan. Voor € 1.440,- staat dit pareltje in spé te wachten bij MotoPort Echt.

Bekijk hier meer over de BMW K100 LT.


Meer motoroccasions? Je checkt ze op onze occasion pagina!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply