Te koop in Nederland: Custom Honda Goldwing uit 1980

0

Op zoek naar een een gave custom die bij voorbij rijden menig hoofden zal doen laten draaien? In Apeldoorn staat er een geschikte kandidaat nu te koop.

Deze custom Honda Goldwing uit 1980 is nauwelijks nog terug te herkennen van het origineel. Nederlandse custombouwer Roy Holtman nam de ten dode opgeschreven motor onder zijn vleugels en toverde ‘m om naar iets veel beters dan dat het ooit geweest is. Custom Honda Goldwing 1980 te koop

De GL1000 werd volledig gestript, gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. Al het overbodige werd achterwege gelaten en met een setje goeie noppenbanden werd tevens voorgoed afscheid genomen van het comfortabele tourkarakter waar deze Goldwing ooit zo befaamd om was. Nu luistert de motor naar de naam ‘Gravel Express’ en behoort sportief rijden over verhard en onverhard tot zijn nieuwe comfortzone.

Mocht je interesse hebben; de motor staat klaar in Apeldoorn voor een schappelijke vraagprijs van €7250,-. Wat er precies allemaal aan de Goldwing gedaan is, valt te lezen op de site van Roy: www.rhmotorcycles.com Custom Honda Goldwing 1980 te koop

Foto’s zijn afkomstig van TheBikeShed en zijn gemaakt door Mark Meisner.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply