Rico Verhoeven heeft nieuwe Suzuki GSX-R1000R

0

Bokslegende Rico Verhoeven heeft een nieuw speeltje in de garage staan. De negenvoudig wereldkampioen kickbokser heeft een Suzuki GSX-R1000R geregeld. 

Suzuki GSX-R1000R

De GSX-R1000 is het topmodel van Suzuki. De motor perst 202pk uit zijn 1000cc vier-in-lijn motorblok. Het totale gewicht is 203 kilogram, waardoor hij beschikt over bijna 1 pk per kilo.

Naast de’gewone’ GSX-R1000 heeft Suzuki ook een speciale, gelimiteerde ‘R’-versie. Deze heeft onder meer met een Balance Free-voorvork en een Balance Free Lite-achterschokdemper van Showa. Ook is de R versie voorzien van een quickshifter en launch control. Lekker snel optrekken dus.

De GSX-R1000R is er vanaf 19.999 euro.

Samenwerking met Suzuki

Rico had voor zijn 30e verjaardag een motorrijles cadeau gekregen van zijn vriendin. Dat smaakte naar meer. Via een samenwerking met Suzuki kreeg hij zijn motorrijbewijs cadeau. Na het behalen van het roze papiertje werd zijn garage direct gevuld met de GSX-R.

Naast Verhoeven heeft DJ La Fuente ook een samenwerking met Suzuki. Ook hij kreeg zijn rijbewijs (bij dezelfde rijschool) cadeau, in combinatie met een GSX-R.

View this post on Instagram

BUTTS BURNING ON MY GSXR-1000-R. 🔥😱

A post shared by La Fuente (@djlafuente) on

Of Rico binnenkort ook op het circuit te vinden is durf ik niet te zeggen. Op 21 december staat hij tegenover Badr Hari in de ring. Een blessure zou nu heel ongelukkig uitkomen.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply