YouTube-ster Max Wrist moet de gevangenis in

1

Grote kans dat je wel eens een filmpje van de YouTube-legende Max Wirst hebt gezien. Hoezo legende? Omdat deze man met zijn BMW S1000RR als een krankzinnige door het Noord-Italiaanse verkeer racet. En daar kijken miljoenen mensen naar. Maar nu is het voorbij met de pret.

2 jaar gevangenisstraf

Of je zijn filmpjes nou prachtig vind of achterlijk en roekeloos, bijzonder waren ze wel. En je kan niks zeggen van de rijskills van de beste man. Maar nu is het dus afgelopen met deze krankzinnige YouTube video’s. Volgens een Italiaanse nieuwswebsite is Max Wrist veroordeelt voor twee jaar gevangenisstraf. Hij werd voor diverse misdrijven veroordeeld, onder andere voor roekeloos rijgedrag in verschillende delen van Noord-Italië (goh) en het niet luisteren naar zijn commandant, die hem het gebruik van YouTube verbood.

Max Wrist uit het leger

Max Wrist is een Amerikaan en zat ook in het Amerikaanse leger. Maar door zijn veroordeling is hij oneervol uit het leger gezet, aldus het Italiaanse artikel. Hij was gestationeerd op een Noord-Italiaanse legerbasis. Daar nam hij ook de meeste van zijn recente video’s op. Zijn commandant verbood hem nadrukkelijk nog nieuwe filmpjes om te nemen. Ook moest hij eerder al zijn snelle supercars inleveren. Maar dat mocht allemaal niet baten. Nu is hij dus veroordeeld en werkloos.

Geen Youtube filmpjes meer

Voorlopig geen nieuwe YouTube filmpjes meer van Max Wrist. Daarom hierbij zijn laatste upload. Enjoy!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

1 reactie

Leave A Reply