Motorrijder verliest €9000 aan briefjes op Autobahn

1

In Beieren heeft gisteravond een motorrijder behoorlijk veel pech gehad. Het was niet zijn motor die het begaf, maar slechts zijn rugzak. Het enige nadeel was dat deze gevuld was met €9000 aan contanten.

Het gebeurde allemaal op de Autobahn 9, in Beieren. Op zaterdagavond reed een zakenman met zijn dagopbrengsten naar huis. Hij had een goede dag, want zijn rugzak was gevuld met €9000 aan briefgeld. In de buurt van Ingolstadt verloor de beste man zijn plastic tas, waardoor al zijn papiergeld over de snelweg dwarrelde.

Het regende letterlijk geld nadat de man op zijn motor voorbij scheurde. De 36-jarige eigenaar kreeg snel door dat er iets niet in de haak was. Hij stopte en probeerde in alle macht zijn geld bij elkaar te vangen.

Mede weggebruikers waarschuwden de politie. Die sloot vervolgens de weg af en hielp drie kwartier mee met zoeken. Uiteindelijk werd zo’n 7500 euro terug gevonden. De rest was door de wind meegenomen.

Heb jij wel eens wat verloren tijdens het motorrijden? Deel je verhaal!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

1 reactie

  1. Ja ik vandaag mijn trainingsjack ….rits van mijn rugzak zat niet dicht…portemonee, paspoort, telefoon zat er allemaal nog in….er zal vast iemand vandaag een mooi blauw Adidas trainingsjack aan zijn ruitewisser hebben hangen…..balen maar altijd beter dan de rest wat er in zat.

Leave A Reply