Laffe motordieven krijgen pak slaag

0

Vorige maand posten we een artikel waarin een peperdure Panigale op klaarlichte dag werd buitgemaakt (poging tot) in het centrum van Londen. We kregen veel verbolgen reacties van mensen die niet snapten waarom niemand in greep. Deze video dook vandaag op, waarin we zien dat het ook anders kan.

Twee laffe motordieven proberen een Piaggio MP3 buit te maken, die naast het huis in een rustige woonwijk in omgeving Londen staat geparkeerd. Maar de rechtmatige eigenaar is thuis, en niet te beroerd om zijn eigendommen met hand en tand te verdedigen. Hoewel de ene dief met een wapen op de eigenaar in slaat, deinst deze geen moment terug. Als een oplettende buurman te hulp schiet vluchten de dieven. Ze laten de motor waarmee ze kwamen staan.

Helaas zijn de daders nog niet gepakt. Vandaar deze video die door de Engelse politie is gepubliceerd. Herken je iemand? Dan weet je wat je moet doen!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply