Ducati Diavel Gold: wanneer standaard niet duur genoeg is

0

Het kan zomaar gebeuren dat je bij je nieuwe Ducati Diavel denkt: Hij is toch nog niet helemaal af… Deze kersverse eigenaar uit Hanoi overkwam het en ging aan de slag.

Misschien dat je het zelf wel eens hebt meegemaakt: je koopt een nieuwe motor, tikt een slordige 20 000 euro af bij de kassa, haalt ‘m thuis uit de verpakking en je denkt: ik mis iets, hij is een beetje gewoontjes. Dan is natuurlijk mogelijk om wat accessoires te bestellen om zo jouw motor toch uniek te maken, maar het kan ook anders.

Deze Diavel is bijna volledig verguld met 24 karaats goud. De inlaatcovers, het kuipje, het stuur, de bellypan en de uitlaatdempers werden voorzien van het kostbare edelmetaal. De voorvork en de velgen werden vervolgens in bijpassende kleur meegespoten. Om toch enige nuance aan te brengen werd er bij de tank en de spatborden wat gevarieerd: deze zijn vervangen door carbon exemplaren.

Of het een verbetering is? Nou laten we het zo zeggen, in de parkeergarage hoef je in ieder geval niet lang meer naar je voertuig te zoeken. En dat is ook een voordeel!

Meer opmerkelijk nieuws vind je hier!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply