Nieuwe A-Klasse, of toch een Goldwing? Prijzen zijn bekend

0

Eerder schreven we al over de nieuwe Honda Goldwing. Voor 2018 is het paradepaardje van Honda volledig vernieuwd. Prijzen waren toen nog niet vrijgegeven, nu zijn ze dat wel. Ga even zitten, want het wordt een flinke investering.

Prijzen Honda Goldwing 2018Honda Goldwing 2018

Laten we maar meteen van wal steken. De nieuwe 2018 Honda Goldwing komt er in diverse varianten. De ‘gewone’ Honda Goldwing, de Goldwing Touring en de Goldwing Touring Deluxe.

De meest uitgeklede Honda Goldwing krijgt een prijskaartje van €30.499. Daarvoor heb je uiteraard wel de Apple Carplay, en de elektrisch verstelbare ruit.

Moet de vrouw ook mee, en wil ze er een beetje warmpjes bijzitten? Dan moet je zeker voor de Goldwing Touring gaan. Dan krijg je er een topkoffer bij, die tevens de troon voor de koningin vormt. Kosten voor de Touring editie zijn: €37.999. Grofweg betaal je dus 8K voor de topkoffer. Voordeel is wel dat er twee helmen in passen.

Maar de enige echte Goldwing is uiteraard de Touring Deluxe. De meest opgedofte Goldwing die je ooit hebt kunnen kopen. Extra zijn de Dual Clutch transmissie (met automaat) en een geïntegreerde airbag. Prijskaart voor de Honda Goldwing Touring Deluxe 2018 is €42.499

Of wordt het toch een Mercedes A-klassse?

Maar wat kun je nog meer kopen met een budget van ruim 30 duizend euro? Best veel. Bijvoorbeeld een nieuwe auto in de vorm van een Mercedes A-Klasse. De gloednieuwe Mercedes komt zelfs inclusief een dak en airco. Prijzen van de A-Klasse beginnen met als die van de Goldwing bij ongeveer €30.000.

Als je toch liever een motor wilt hebben, zou je ook eens kunnen kijken naar alternatieven als een Kawasaki H2 Carbon (€33.900), Ducati Panigale V4 S (€32.389) of een Harley-Davidson Ultra Road Glide (€34.050).

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply