Motorcoureur Karl Harris overleden tijdens TT

0

Motorcoureur Karl Harris is vandaag omgekomen bij een hevige crash. Dit gebeurde vandaag tijdens zijn race op het startencircuit van de TT Isle of Man.

Het jaarlijks terugkerend motorevenemt op het Briste eiland staat bekend om haar gevaarlijke stratencircuit. Ieder jaar gebeuren er taloze ongelukken, soms met dodelijke afloop. Toch blijft het een enorm populair evenement bij motorfans en motorcoureurs. Zo ook bij de 34 jarige Karl Harris die in de nadagen van zijn carrière mee deed in de Superstock klasse van de TT. Harris heeft een lange carrière in de motorsport gehad. Zo won hij onder andere drie maal de British Superbikes.

Het gerucht gaat dat Harris in aanraking is gekomen met een andere rijder tijdens zijn race waardoor hij onderuit is gegaan. De organisatoren willen dit niet bevestigen en zeggen dat het onderzoek gaande is. Harris is niet de eerste rijder die is overleden dit jaar, maandag kwam al de 65 jarige Bob Price om het leven tijdens zijn race.

Vandaag is er dus een einde gekomen aan de indrukwekkende motorsport carrière. Karl Harris is 34 jaar geworden.

Karl Harris

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply