Motor sleutelhangers: veel keuze en snel geleverd

1

Ben jij opzoek naar een speciale sleutelhanger voor aan je motorsleutel? Motorfans heeft een aantal zeer handige keychain motorsleutelhangers verkrijgbaar. Onder andere de bekende ‘Remove Before Flight’ sleutelanger. Bekijk en bestel alle ontwerpen hieronder.

Remove Before Flight – sleutelhanger

Misschien wel de meest bekende motor sleutelhanger is de ‘Remove Before Flight’. Deze sleutelhanger valt lekker op door zijn knalrode kleur met witte tekst Remove before Flight. De sleutelhanger is volledig gemaakt van stof en kan dus geen krassen veroorzaken. Ideaal voor aan je motorsleutel! Hier bestellen.

Insert Before Flight – sleutelhanger

De ‘Insert Before Flight’ motorsleutelhanger is de enige echte sleutelhanger die jij nodig hebt als je regelmatig gaat vliegen met je motor. Daarvoor heb je uiteraard de sleutel nodig, vandaar de tekst Inser Before Flight. Knalrood met witte tekst dus lekker opvallend. Zo ben je jouw sleutel nooit kwijt. Hier bestellen.

Launch Key – sleutelhangerlaunch key sleutelhanger

Eigenlijk is jouw motorsleutel de lanceersleutel van jouw bloedsnelle tweewieler. Met de ‘Launch Key’ sleutelhanger is dat in ieder geval helemaal duidelijk, en ben je jouw sleutel nooit kwijt. Naast de witte tekst Launch Key is er ook nog een waarschuwingslogo in het geel toegevoegd. De sleutelhanger is ongeveer 13cm lang en volledig van stof. Hier bestellen.

If you touch my bike – sleutelhangerif you touch my bike sleutelhanger

“Waring: If you touch my bike, serious injury or death may occur”. Dat is de tekst die op deze sleutelhanger staat. Er is niets irritanter dan mensen die aan je motor zitten. Met deze sleutelhanger is er geen ruimte voor onduidelijkheid. Afblijven dus! Inclusief attentie logo en extra opvallend door zijn knalgele kleur. Hier bestellen.

1N23456 gearbox sleutelhanger1N23456 sleutelhanger

Een van mijn persoonlijke favoriete is de 1N23456 gearbox sleutelhanger. Alleen motorrijders weten wat dit betekent, en dat maakt de sleutelhanger zo speciaal. De sleutelhanger heeft een zwarte achtergrond, witte letters en een rode 6. Hier bestellen.

Exhaust therapy sleutelhangerexhaust therapy sleutelhanger

De originele “Exhaust Therapy” motor sleutelhanger, heel handig voor je motorsleutel of autosleutel. Gemaakt van nylon stof met verdikte rand. De tekst “Exhaust therapy” staat aan beide kanten op de sleutelhanger en is met witte garen geborduurd. Hier bestellen.

Dangerous Machine sleutelhangerdangerous machine sleutelhanger

Als jouw motor een Dangerous Machine? Dan moet je deze sleutelhanger hebben. Lekker opvallend door zijn gele kleur maar mooi afgewerkt met zwarte tekst en zwarte randen. Uiteraard mag de doodskop niet ontbreken. Hier bestellen.

Bekijk alle motorsleutelhangers hier. Heb je een speciaal verzoek? Stuur dan een mailtje naar info@motorfans.nl!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

1 reactie

  1. Hallo,

    Ik heb hier 1 collie nieuwe sleutelhangers liggen, die binnen uw assortiment gevoerd wordt.

    Tegen inkoopprijs mag u ze van mij overnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Dave

Leave A Reply