Louis.de opent Nederlandse website

0

Voor de koopjesjagers onder ons is Louis.de een vertrouwde naam. Het Duitse megaconcern in motorkleding, accessoires en gereedschap zijn bij onze oosterburen een van de grootsten. En er is nieuws; want ze komen naar Nederland.

Louis wie?

Maar voor de lezers die nog niet bekend zijn met de naam Louis, even een snelle introductie. Het bedrijf gaat al heel wat jaartjes mee, en is ooit begonnen als motordealer. Tegenwoordig vind je er geen nieuwe of tweedehands motoren meer, enkel alles wat je nodig hebt om motor te rijden. Met meer dan 35.000 producten in het assortiment is Louis een van de grootste in Duitsland en misschien ook wel van Europa. Ze hebben onder andere de bekende merken als Schuberth, Shoei, Alpinestars, Rev’it en Rukka.

Maar typerender voor Louis is dat ze ook hun eigen merken hebben. Het grote voordeel daarvan is dat ze deze tegen behoorlijk lage prijzen kunnen aanbieden. Kwaliteit van die merken lijkt in eerste oogopslag prima, maar je zult wel flink moeten inleveren op de ‘coolheidsfactor’ als je besluit de hand op de knip te houden. Het Duitse design komt niet in de buurt van wat wij stijlvolle kleding noemen. De Duitse motorrijder lijkt zich daar toch iets minder druk over te maken.

Louis.de wordt Louis.nl

De Nederlandse markt zal om te beginnen veroverd gaan worden met een volledig vertaalde website in de vorm van Louis.nl. Letterlijk alles is verkrijgbaar waar je mogelijk maar naar opzoek zou kunnen zijn. Zo hebben ze dus zoals hierboven genoemd veel motorkleding en helmen, maar zeker ook interessant zijn de technische producten zoals gereedschap, motoraccessoires en smeermiddelen. Genoeg keuze in ieder geval, misschien wel een beetje te veel.

Verder kunnen we je vertellen dat de verzendkosten 4,95 bedragen, ongeacht de grootte van je bestelling. Levering duurt minimaal een paar werkdagen, aangezien het magazijn zich in Hamburg bevindt.

Volgens de directeur van Louis komt er op lange termijn ook een Nederlandse vestiging. Daar zijn verder nog geen details over bekend, maar naar verwachting zal dit minimaal nog een jaar duren.louis motorolie

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.