Honda presenteert vette 300cc Concept Caferacer

0

Honda heeft vandaag een 300cc concept Caferacer gepresenteerd. Ze noemen ‘m de Honda 300 TT Racer Concept.

Retro is cool

En hij is cool. We weten allemaal dat de custom motormarkt enorm aan het groeien is. Er zijn talloze amateurbouwers (de beste zie je hier) maar ook bij de motormerken is deze trend niet onopgemerkt gebleven. Zo kwam Ducati met de immens populaire Scrambler, heeft BMW de R Nine T en doet Yamaha mee met de SXR900. Honda loopt tot dusver nog achter de feiten aan.

Honda 300 TT Racerhonda-300-tt-racer-concept-moto-saigon-11

Tot nu, want de Japanse designers kregen groen licht voor een eigen caferacer. Dat dezen ze goed want zie hier het verbluffende resultaat. De Honda 300 TT Racer is gebouwd op de basis van de CBR300R en heeft een 286cc eencilinder blok. Als Honda NU begint met produceren is de 300 TT bombarderen wij hem direct tot de mooiste nieuwe retro van het jaar.

Concept

Als, want uiteraard heeft Honda absoluut geen intentie de 300 TT Racer te gaan bouwen. Waarom niet? Misschien omdat Honda niet zo op de emotie is. Helemaal niet eigenlijk. En dat is jammer want een lekker fris modelletje zouden ze zeker niet misstaan. Bouwen dus, nu!honda-300-tt-racer-concept-moto-saigon-4 honda-300-tt-racer-concept-moto-saigon-8 honda-300-tt-racer-concept-moto-saigon-9Honda heeft vandaag een 300cc concept Caferacer gepresenteerd. Ze noemen 'm de Honda 300 TT Racer Concept.Voor de foto’s danken wij MotoSaigon.vn!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply