Gezocht: de klootzak die Julie schepte en doorreed

0

Gisteravond rijdt Julie Janssen met haar motor over de A1 ter hoogte van de afslag A6 richting Almere. Het was al wat rustiger, ze rijdt ongeveer 110 kilometer per uur. Even verderop staat donkerrode auto op de vluchtstrook. Autopech denkt Julie nog en ze geeft de auto wat extra ruimte door een baan op te schuiven.

Maar de auto had andere plannen. Hij had de afslag gemist en was bezig in een verwoede poging toch nog de A6 te bereiken. Hij is druk bezig met het uitvoeren van zijn manoeuvre om haaks over de snelweg over te steken. Ondertussen was daar Julie, die door de automobilist volledig over het hoofd werd gezien. Hij steekt dwars de weg over en schept de motor van Julie.

Ze probeert nog te remmen, maar ter vergeefs, een botsing is onvermijdelijk. In een flits glijdt ze over het asfalt, de motor tolt over de weg. Ze komt tot stilstand en ziet koplampen op zich afkomen. Julie is nog bij bewustzijn en beseft zich op een van de drukste snelwegen van Nederland te liggen. Snel krabbelt ze overeind en weet wonder boven wonder zelf de vluchtstrook te bereiken. In de verte ziet ze de achterlichten van diegene die haar zojuist tegen de vlakte heeft geknald steeds kleiner worden.

Hulpdiensten zijn snel ter plekke. Julie wordt naar het ziekenhuis gebracht maar blijkt wonderbaarlijk genoeg geen ernstig letsel te hebben opgelopen. Iedereen die motor rijdt weet hoeveel geluk ze heeft gehad, dit had heel anders kunnen aflopen.

Maar nog wonderbaarlijker is het feit dat de automobilist die dit ongeval veroorzaakte door reed. Een misdrijf. Onmogelijk dat de bestuurder van de bordeauxrode auto niks gemerkt heeft. Met een snelheid van 90 km/h is Julie op de linker achterkant van de wagen geknald. Dat moet flinke herrie geweest zijn. Daarom roepen we iedereen op die gisteravond mogelijk iets gezien heeft (A1/A6) of beelden heeft, zich bij de politie te melden (video NHnieuws / oproep vader van Julie)

We wensen Julie veel sterkte met het herstel, hopelijk kan en durft ze snel weer motor te rijden!Julie aangereden A1/A6

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply