Dit zijn de eerste foto’s van de nieuwe Honda Fireblade

0

In 2017 komt er eindelijk een nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade, dat is zeker. Maar hoe hij er uit gaat zien, hoeveel paardenkrachten er aan boord zullen zijn en welke technische snufjes de Fireblade meekrijgt is nog onbekend.

Eerste spyshots Fireblade

Er zijn al wel een paar foto’s van de nieuwe Honda Fireblade uitgelekt. Daarop zien we in ieder geval dat het uiterlijk van de nieuwe Fireblade volledig vernieuwd is. De foto’s zijn gemaakt tijdens een testsessie op het circuit en onthullen voor een deel het nieuwe uiterlijk. nieuwe honda cbr1000rr fireblade 2017

Wat meteen opvalt is dat de verhouding redelijk goed overeen komen met het huidige CBR1000RR model. Het enige dat echt verschilt is de voorkant van de nieuwe superbike. Deze doet een beetje denken aan de eerder dit jaar onthulde CBR250RR.

Critici meldden al dat wielen en swingarm overeen komen met het huidig model. Ook het subframe lijkt op dezelfde manier gemonteerd. Komt Honda met alleen een cosmetische update?nieuwe honda fireblade 2017

Nog een V4 superbike op komst

Of de nieuwe Honda Fireblade echt zo spectaculair zal worden als waar we allemaal op hopen, is afwachten. Wel weten we dat Honda ook bezig is met een compleet nieuwe superbike, uitgerust met een V4 motorblok. Het zou om een betaalbare versie van de superexclusieve en op MotoGP gebaseerde RC213V-S gaan. Ook leuk! We houden je op de hoogte.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply