Zo klinkt de Ducati Panigale V4

0

Het geluid horen van de dikste superbike van dit moment? Yes, dat wil je!

De Ducati Panigale V4 is de krachtigste superbike waarmee je legaal de straat op mag. Standaard levert de V4 214 pk en 124 Nm koppel. Met het rijklare gewicht van nog geen 200kg levert dat 1.1 pk per kilo op. Alle specificaties over de Panigale V4 lees je in de link.

Ducati Panigale V4 Speciale geluid

De V4 Speciale wordt geleverd met de Akrapovic titanium race-uitlaten. Die klinken zo:

 

Ducati Panigale V4 geluid Termignoni

Standaard wordt de V4 geleverd met uitlaten die Ducati zelf fabriceren. Ga je voor de Speciale dan krijg je Akrapovic raceuitlaten mee geleverd. Maar ook de Italiaanse uitlatenfabrikant Termignoni heeft speciale uitlaten ontwikkeld voor de V4. Hierbij komt de demper onder de kont van de V4, dat ons doet denken aan de 999. Ziet er gaaf uit en klinkt zo:

The Perfect Sound – Termignoni & Ducati Panigale V4 – Teaser

We wanted to overcome our limits by aiming for perfection.We left the usual schemes to offer a unique experience.#ThePerfectSound is coming.

Geplaatst door Termignoni op donderdag 1 februari 2018

Geluid op het circuit

In dit filmpje kunnen we het geluid horen van de Panigale V4 in actie. Klinkt ook niet verkeerd toch? In deze video is de S versie gebruikt. Deze variant is voorzien van de standaard uitlaten.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply