Nieuwe Ducati Diavel Carbon is Badass

0

Ducati komt na de nieuwe Monster R nu ook met een vernieuwde Diavel. Hoewel, vernieuwd? Onderhuids lijkt er weinig veranderd, maar de nieuwe kleurstelling van de Ducati Diavel Carbon ziet er gelikt uit.

De nieuwe kleurstelling wordt Matt Carbon and Asphalt Grey genoemd. Het matzwarte buizenframe geeft de motor zijn sterke uitstraling en samen met de zwart aluminium velgen is de nieuwe Diavel Carbon een angstaanjagende verschijning.Ducati Diavel Carbon 2016

En dat is terecht want deze dikke power-cruiser heeft 162 driftige paarden aan boord. Paarden die het lieft zo snel mogelijk hun krachten via de gigantische achterband het asfalt op te smeren met maar één doel: de bestuurder en toeschouwer zo veel mogelijk angst aan je jagen. Het L vormige Testastretta 11° blok is net als zijn sportieve broer uitgerust met twee bougies per cilinder, voor optimale verbranding.

Verder zien we een vernieuwd zadel, voor optimaal comfort tijdens het opendraaien van de gashendel, lekker veel carbon, ceramische coating op de brute RVS uitlaatpijpen en volledige ledverlichting. Nu is het alleen nog wachten op de ‘echte’ cruiser uit Italië, of eigenlijk niet want we weten nu al zeker dat deze dikke Ducati Diavel Carbon onovertreffelijk is.Ducati Diavel Carbon 2016

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply