Nieuwste p0rno uit Italië: Ducati 1299 Panigale S Anniversario

0

Kersverse p0rno uit Italië: maak kennis met de nieuwe Ducati 1299 Panigale S Anniversario. Bless the Lord voor dit schepsel.

Voordat je al kwijlend van je stoel af rolt, even wat meer informatie over de nieuwe Ducati 1299 Panigale S Anniversario editie. Het is namelijk zo dat Ducati dit jaar 90 jaar bestaat. Dat vieren ze uitgebreid, en dus ook met een paar speciale modellen. De zojuist onthulde Anniversario (juist, Italiaans voor jubileum) is er daar een van.12-1299 Panigale S Anniversario 44

De standaard 1299 Panigale S

Van binnen is deze Special Edition eigenlijk een doodgewone 1299 Panigale S. Dat wil zeggen een 1,285 cc twee cilinder die met de gewone uitlaten een nette 205 pk produceert. Naast het waanzinnige motorblok krijg je elektronische vering van Öhlins, M50 remklauwen van Brembo met hellingshoek-ABS, Monocoque aluminium frame, gegoten wielen en ga zo maar door. Maargoed, dat krijg je op een gewone Panigale S ook. Tot dus ver niets bijzonders dus.

De Bijzondere 1299 Panigale S Anniversario

Uiteraard is de Anniversario niet geheel gelijk aan de ‘gewone’ S-versie. Zo krijg je op dit model standaard een Akrapovic titanium uitlaatdemper,  heel veel carbon, een ultra vette kleurstelling en een speciaal plaatje waar het productiemodel staat ingegraveerd. Daarnaast is er een nieuw elektronisch snufje dat luistert naar de naam DTC Evo. Hiermee kan je nu gecontroleerd driften! Totale gewicht van de machine staat op 188 kilogram rijklaar.

Trouwens over bijzonder gesproken, er zal maar een gelimiteerde oplage van 500 stuks gebouwd gaan worden, maar dat ter zijde. Even terug naar die verschrikkelijk mooie kleurencombinatie. De tricolore van rood, wit en zwart. Dat in combinatie met de gouden wielen maakt ‘m helemaal af. Geniet zelf maar even.Ducati 1299 Panigale S Anniversario

Gelimiteerde oplage van 500 stuks

Gelimiteerde oplage van 500 stuks

Titanium en van Akrapovic

Elektronische Öhlins, voor en achter

Elektronische Öhlins, voor en achter

Exclusief

Mocht je trouwens interesse hebben, voor een zacht prijsje van €29.890,- zijn één van de 500 Ducati 1299 Panigale S Anniversario van jou. Maar wees er snel bij want er zijn genoeg gegadigden!

In Actie

We hebben ook een speciaal filmpje bemachtigd waarbij niemand minder dan Casey Stoner de nieuwe 1299 Panigale S Anniversario flink aan de tand voelt. Meer leuke filmpje vind je trouwens op het enige echte Motorfans YouTube kanaal!

Ducati 1299 Panigale S Anniversario casey stoner

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply