De 5 meest gelezen artikels van 2017

0

Het einde van het jaar is inzicht. De hoogste tijd om de nodige lijstjes te gaan afwerken. En aangezien 2017 weer een bewogen motorjaar was, de top-5 meest gelezen artikels van het afgelopen jaar.

5: Jouw BMW R1200GS blijkt miskoopBMW R1200GS productiefout

Dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er een productiefout in de populaire BMW R1200GS blijkt te zitten. Modellen gebouwd tussen 2013 en 2016 kunnen een probleem met de voorvorken hebben. Bij zeer intensief gebruik kunnen ze dan afbreken, met alle gevolgen van dien.

4: De meest gestolen motoren van 2016

In 2016 werden er 1579 motoren gestolen. We schreven een artikel waarin je leest welke motoren het vaakst, en welke het minst vaak gestolen werden. Handig voor het geval dat je op het punt staat een nieuwe fiets aan te schaffen, en zoveel mogelijk risico’s wilt uitsluiten.

3: 10 redenen waarom Harley-rijders niet terug groetenWaarom Harley rijders niet terug groeten

Een van de redenen waarom Harley rijders niet terug groeten: ze zijn hun chromen luchtfilter aan het poetsen. Lees ze alle tien via deze link.

2: Officieel bevestigd: dit zijn de nieuwe regels motorrijbewijs 2017

Motorrijbewijs code 80Wat een gedoe allemaal met de nieuwe rijbewijs-regels. We belden met het CBR om te vragen hoe het nou zit. Tijdens het telefoongesprek gaven ze opheldering over een aantal vragen. Ga jij binnenkort met je rijbewijs beginnen of moet op voor A2? Check dan even dit artikel om duidelijkheid te krijgen over de huidige motorrijbewijsregels.

1: Euro95 binnenkort verleden tijd in NederlandEuro95 vervangen door E10

Meest gelezen dit jaar: het nieuws dat er een nieuw soort brandstof komt. E10 zou beter zijn voor het milieu, maar niet voor je motorblok. Wil je weten of je binnenkort E98 moet gaan tanken voor jouw motorfiets? Lees dan dit artikel nog even door.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply