In de sneeuw kamperen met Mike on the Bike

0

Afgelopen weekend reed Mike on the Bike richting de Eifel om een weekendje lekker te rijden. Geheel volgens traditie hoort daar kamperen (sneeuw of geen sneeuw) in de natuur bij. Bekijk zijn vlog hierboven. Het bericht hieronder schreef Mike toen hij net weer thuis was.

300km blij dat ik niet glij😂. @home

Zoo lekker geslapen. Mijn wekker stond op 7 uur… vervolgens heb ik alle wekkers uitgezet en dacht verrek maar, ik lig zo warm. Rond de klok van 10 werd ik wakker en dacht ik ja hup dr uit…

Die slaapzak m90 Gore-Tex is echt de bom.
Heel warm zonder dat je gaat zweten! En indd zo lekker warm dat je er echt niet meer uit wil. Onder mijn luchtbed die 10cm dik is een isolatie matje gelegd, ja dit werkt echt! Het luchtbed was warm en het isolatie matje hield de warmte ook vast!

Hup de tent uit en die adventure boots in, ik moest mij meteen warm aankleden want het was nog steeds -5. In de tent was het een stuk warmer🙈. Maarja ik had weer honger en dorst dat terwijl ik om 3 uur snachts gekookt had… Nou ik ging mijn brood dus smeren, er achter komen dat Nutella hard wordt, ookal stond deze in de koelbox… De pindakaas daar in tegen was wel nog zacht en de blijeboterham coco’s ook, word je toch blij van zo een boterham. 2 kleine pakjes melk waren super koud en dus super lekker.mike on the bike eifel 02

Denkende op mijn stoel wat ik vandaag nog ging doen behalve opruimen? Hmm de statief pakken en eens het een en ander filmen en uitleggen? Yes dat was een leuk idee, er wordt redelijk vaak van alles gevraagd en vergeet het nog steeds. Kijk anders even op mijn Youtube kanaal! Mike On The Bike! En bekijk de interview en laat je vraag daar achter! Ik heb vandaag de meest gevraagde beantwoord in een film ter plekke.

Nou he he gaat die gast nog eens de motor op? Ja dat stukje komt dus nu. Sinds ik wakker was niks ander dan sneeuw dus dit beloofde een rustige leuke rit te worden. En ja ik ben enorm blij met die BMW, de elektronica heb ik dit weekend zowel in de modder als in de sneeuw nodig gehad en heeft mij dus wederom veilig zonder vallen thuis gebracht. En heerlijk gereden door de Eifel ook met sneeuw op de weg.

Rijden op sneeuw is zo iets machtig de Heidenau k60 Scout is echt mijn nieuwe lievelings band! Ja ze maken veel herrie, ja het lijken net tractor banden…maar wat een grip! En op de weg is het gedrag ook heel goed. Ik heb wat negatieve recensies gehoord en gelezen zoals glad op witte strepen in nat weer en minder grip in nat weer, echter heb ik dit dus allemaal expres getest. En ja het is ietsjes gladder op een wit streepje maarja toch verschiet ik niet snel als de motor even wegglipt…. de grip krijg je altijd wel terug zolang de bestuurder hier maar niet zelf op ingrijpt en de motor dus zijn werk zelf laat doen!

Groetjes Mike On The Bike

About Author

Ik hou zoveel van motorrijden, via deze weg neem ik jullie mee. Via Facebook, YouTue en deze pagina deel ik de avonturen die ik tijdens mijn trip beleef. Maar wat ik het belangrijkste van alles vind dat jullie moeten weten? Ik ben net als jij je ook maar gewoon een mens en dit laat ik je graag zien.

Leave A Reply