Mike On The Bike- Gebroken cardan op de Noordkaap

7

De reis naar de Noordkaap, een gebroken cardan, in eens in Zuid-Frankrijk, invordering rijbewijs, vrijgezel geworden.

In het kort!

De reis naar de Noordkaap samen met een vriendin van mij. Deze reis naar de Noordkaap is afgelegd in 6.5 dag met ruim 4300km, in deze trip ben ik ook vrijgezel geworden… en de terugreis heb ik niet gehaald want de cardan begaf het, dit kan gebeuren het blijft toch materiaal. BMW Nederland heeft alles tot in de puntjes geregeld en mijn motor terug gehaald, ik kreeg een vliegticket en thuis een leenmotor. Toine, een van mijn volgers stuurde mij een bericht van kom naar Zuid-Frankrijk, dit heb ik dus ook gedaan echter 4 uur na vertrek te hard gereden en werd mijn rijbewijs ingevorderd. Lees hieronder verder….

De reis

Dag 1, 600km  De grens bij Denemarken,

Het vertrekpunt was zoals gewoonlijk het mooie Eindhoven, iets wat ik leuk vond was dat er verschillende vrienden even langs kwamen die dag om mij veel plezier te wensen. Wij zijn om 5 uur in de middag vertrokken, na 7 uurtjes snelweg er voor gekozen om langs de snelweg op een parkeerplaats net voor de grens bij Denemarken onze matjes uitgooien. Een lange saaie rit over de snelweg, met regen in Nederland en soms kleine druppels auf die Deutsche autobahn. Er waren veel weg werkzaamheden die onze heen reis een beetje hinderde… maar goed we gingen een dutje doen na een lange dag snelweg! Oja zoals jullie zien ben ik niet alleen, ik heb Lisa mee gevraagd op het laatste moment. Ze twijfelde geen enkel moment en zei ja!

Dag 2, 600km bestemming onbekend

Vanmorgen vertrokken net voor de grens bij Denemarken. Wij sliepen toch in de openlucht? Nou je voelt de bui al hangen… ineens wakker door een plensbui, ik spring op en 2 minuten later stond de tent op haha. Zie je het al voor je langs de snelweg op de parkeerplaats een tent, nou de gedachtegang was dat kan makkelijk. De grens was 8 km verder en er was dan ook geen afrit meer en dus zou hier geen politie komen controleren, iedereen zou toch de grenspost passeren, die bekend stond als grote controle i.v.m. de vluchtelingen.

Wij stapte de motor op rond 6 uur in de ochtend om naar Hirtshals te rijden. Onderweg nog lekker wat gegeten en aangekomen bij de boot waren wij de eerste, altijd fijn want dan mag je er ook als eerste af. We maakte als snel kennis met een Noors koppel op een motor, wat waren dat aardige mensen! Vervolgens op de boot uren mee gepraat en tips gekregen, zo ook de info dat we flink nat zouden worden…. En dat hebben we geweten.

Ik heb veel mee gemaakt maar deze harde en grote hoeveelheid regen en de duur ervan…alsof er een kraan open stond maar liefst 7 uur lang, mijn nieuwe Gore-Tex motorpak die ik gesponsord gekregen had van Motorkledingstore.nl was meteen getest en goed gekeurd. Heel erg boeiend vonden wij de regen niet, dit land was dit het nu al waard. Alsof je in een sprookje rondrijdt man man man. In 1 klap verliefd geworden op de ruwheid van moeder natuur hier, en besloot deze bestemming nu al boven alle andere bestemmingen te plaatsen waar ik al ooit geweest was!

Wij hebben er trouwens voor gekozen om een hut te huren de eerste nacht gezien het weer, en om even goed bij te slapen zodat we morgen fit ertegenaan kunnen gaan. Een hut kost met zijn 2 personen pakweg 40 euro, hierin zitten alle standaard voorzieningen in en alle faciliteiten zoals op een camping, neem je rust alsjeblieft serieus een ongelukje zit hem vaak in het minder scherp zijn.

 

Dag 3,   620km

Vanmorgen geheel droog de motor op voor een mooie trip door het binnenland van Noorwegen! En ja hoor drooggehouden, de enne weg nog mooier dan de andere! Ze hebben hier mega vette huisjes en de zoektocht naar Hans en Grietje was dan ook gestart haha, maar zelfs de boze wolf is hier nergens te bekennen. We hebben heel veel bochten gehad, wat een genot is dit land toch. De afwisseling van mega vette lange wegen zoals die in Amerika zeg maar, behoorde hier ook tot een van de mooie dingen. Tunnels met 4g+ is hier niks geks dit land heeft een hoge standaard aan luxe, op veel plekken bereik en op sommige plekken geen bereik.

Met het live gaan met de telefoon boven op de navigatie gaat op zich wel, maar de trillingen zijn er nog niet uit, excuses. Ik ben en blijf verliefd op dit land, en ga zeker vaker hier naartoe! We hebben temperaturen gehad vandaag van 20 graden tot 5 graden, en met mijn nieuwe Gore-Tex pak die ik gesponsord heb gekregen ben ik dus echt super blij mee, ik denk niet dat ik snel nog leer aan ga trekken. Ja misschien op een fout feest waar ik toch nooit kom haha.

Het was trouwens echt een lange dag, 13 uur onderweg geweest. Aangekomen op een leuke plek aan het water met jawel hoor muggen, dus maar eerst eens een kampvuur gemaakt en ons eten klaar gemaakt. Wat heerlijk is dat om zo te wildkamperen en bij een kampvuur een blog te schrijven onder het genot van een biertje en een sigaret. Het is hier nu kwart over 12 en nog net beetje licht, het is meer dan schemer en kan niet wachten tot we de Artic cirkel passeren hier blijft het dag en nacht licht!

 

Dag 4,  550 km puur genot!

S ’Morgens om 7 uur wakker! En wat dacht je van lekker opfrissen en zwemmen in water dat veelte koud is? Tip voel even hoe koud het water is, 5 graden is toch echt wel heel erg koud. De zon kwam er doorheen en de temperatuur liep al meteen op naar de 16 graden. Ik had meteen het kampvuur weer aan gedaan meteen toen ik wakker was, dit was erg lekker na een sprong in het te koude water.

We besloten een ommetje te maken naar Trolstiggen, man man man, wat is dat mooi en ruw. Ik heb daar ook een trolletje gekocht. Gezien het ommetje besloten wij de snelle route richting Trondheim te pakken, we hadden aardig wat tijd verbruikt. En besefte al snel dat het nacht werk zou worden. Lisa is nog een keertje omgevallen vanuit stilstand haha, en het eerste wat ik zeg haha, wat doe jij nou…

Wij zijn onderweg nog een Moos tegen gekomen, en dat is best indrukwekkend, die beesten zijn echt groot en dan meen ik ook echt groot! Onderweg besloten wij even te stoppen om van 5 tot 6 even op een bankje te slapen, ik was namelijk serieus moe…. in eens deed ik mijn ogen open tijdens het rijden… Daar ook even wat leuke dingen gekocht zoals een mooie vette pet. Nog een paar keer live gegaan op de lange snelle wegen de maximale snelheid in Noorwegen is 90 haha, mijn dank naar de volgers voor de gezelligheid en de leuke gesprekken!

Aangekomen aan zee een paar plekken bezocht, en ons tentje opgezet. Lisa is meteen gaan slapen de arme meid, vandaag was een erg lange dag. Ik ben ondertussen weer druk bezig jullie te voorzien van woorden en teksten, en eet de Rendier worst of was het nou Moos worst? any way het is lekker met dat biertje. Het is hier half 2 en heb geen zaklamp nodig en besluit kijkend naar de zon toch maar eens mijn slaapzak op te zoeken.

Dag 5,  715km bam

Wakker geworden en meteen wat lekkere koffie gemaakt, wat er toen gebeurde met de koffie apparaatje…  Juist de koffie spoot eruit….  Lisa keek net naar het koffiepotje en zat helemaal onder de koffieprut haha… daar moesten wij natuurlijk weer keihard om lachen.

Wij vertrokken om 11 uur, dus weer de motor op voor onze lange trip! De e6 mijn god ik dacht echt dit is saai…de eerste 100km maar gelukkig! Het leuke is je hebt echt met een kleine tank zoals Lisa bijna elk tankstation nodig…en ik? Ik lekker niet tralalaaaa 30 liter aanboord…Wat hebben wij een mooie dag gehad of ja ook nog nacht want het was inmiddels 1 uur S ‘nachts! Rond 12 uur S ‘nachts avondeten klaar gemaakt in dag licht, dit is echt raar maar vet!

Toen wij overdag de artic cirkel binnen reden kreeg ik kippenvel, wat is dat een machtig gevoel fenomenaal! Veel live geweest weer en weer met jullie mogen lachen, en jullie heb ik weer op mijn manier live laten zien waar ik ben en wellicht laten genieten, eigenlijk best uniek toch? Mijn biologische klok is wel van slag hoor met deze lamp die altijd aan is.

Verder ben ik nog meer van slag, mijn vriendin weet niet meer of ze met mij verder wil en dat via de telefoon, ik ga er niet te diep op in maar ik voel me dus beetje k*t vandaag. Maar ik laat godve**** mijn trip hier door niet verpesten, dan maar als vrijgezel verder! Ik was blij dat Lisa erbij was, kan je er toch beetje overpraten. Maar kop op morgen een nieuwe dag zonder nacht waarvan je weer genieten mag.

Dag 6, 500km

Vanmorgen wakker geworden, duh doe je elke ochtend toch? Ja klopt maar je bent wel echt uit je ritme als je niet kijkt naar de tijd en zoals normaal rond 11 naar bed gaat…. Je bent met altijd het lampje aan pas echt moe als je moe bent!

Maar goed we stonden dus op en die motorrijder die in zijn tent langs ons lag was een man uit Ierland wonende in Londen, jup lekker ingewikkeld haha, en oja 63 jaar en al 2 maanden onderweg voor zijn eerste keer. Aardige gast en veel mee gepraat en gelachen, Tips uitgewisseld zoals een camping in Bulgarije. In deze camping komen bijna alle wereldreizigers, ze helpen je daar met de visum en verzekeringen van verschillende landen. Onthouden dus!

Kort na het ontbijt maar weer lekker de motor opgestapt om naar Lofoten te gaan. We zijn vandaag met 2 veerboten gegaan wat stiekem wel wat tijd in beslag neemt. En wat is dat mooi, Lofoten. Allemaal kleine eilandjes zon, zee, strand! Toch weer een ander stukje land in dit land. Ik ben er trouwens achter dat ik rond 5 uur spontaan moe ben… en moet gaan slapen, 1 uurtje is zat en luister daar dus ook gewoon naar, in de zon gaan liggen en weg was ben je.

Onze weg weer vervolgd na een dutje van 1 uur, en dan ineens S ‘avonds aan de zee een klein heuveltje “the spot” voor onze tent. Nou ik omdraaien erop af en wat denk je? Ik rij mij zelf vast in het moerasachtige mos, ineens zat ik niet meer vast en was Lisa aan het duwen…wist ik veel… Na de koffie over dr heen gehad te hebben nu ook de modder arme meid…. en we hebben dus weer mogen lachen. Onze spullen maar eens opgezet eten gekookt, ik was ondertussen als een bezetenen pyromaan aan de gang tegen de muggen. Een beetje kaarsvet is mijn truckje, droog het hout smeer het in met kaarsvet steek het aan, en vlam in de pan! En nu? Nu is het half 2 S ‘nachts en probeer het knopje van de lamp te vinden maar die hebben ze verdomd goed verstopt haha.

Oja gisteren nacht bij mijn verslag schrijven is er 1 bier om gestoten…viel op een klein scherp steentje, doei grote koude vriend. Maar deze keer niks overkomen en heb ik mijn koude rakker al lekker op en besloot ik lekker mijn slaapzak in te kruipen.

  

Dag 7,  780km

Wat begon als een leuke dag eindigde in drama, en dan niet 2 vrouwen in 1 pyjama maar een gebroken cardanas…. Wat dan? ja dat dan… We hebben een echt leuke dag gehad met regen tot zon van 5 graden tot 21 graden van zoet water tot zout water…van een vrolijke mike tot een wat nu mike.

Ik zat een beetje met een rot gevoel want hier stopte het? De 2e grote tegenslag in korte tijd! Moest ik iedereen teleurstellen? Excuses mensen! Iets wat ik leuk vind trips maken, de woorden in zinnen omzetten in teksten met de emotie van die dag, en jullie zo mee te nemen in mijn reis. Jammer genoeg is dit de keiharde realiteit en is het niet anders!

Cardan gebroken!

update 1

update 2

Dag 7 update

Wat voelde dit k*t om Lisa achter te moeten laten in dit stukje niemandsland. Ik begon mij zelf gek te maken, als er maar niks zou gebeuren op haar terugreis… ik stapte de dag erna om 19 uur op het vliegtuig en was dan maandag om half 11 in Amsterdam, ook dit doet verschrikkelijk veel pijn iets waar je zo ongeveer voor leeft het motor rijden, het leven in een tentje in het weekend… nu deze geweldige 1e week zo ten einde zou komen had ik nooit gedacht. Het begint in mijn hoofd flink te rommelen.

Toch de Noordkaap bereikt

De filmpjes hieronder laten zien dat ik alsnog de Noordkaap heb bereikt, oké met een busje van een man die mij daar al die tijd geholpen heeft! Let op lang beeldmateriaal.

De rit naar de Noordkaap

 

 

 

 

Dag 8  Ik ga de lucht in.

Nee nee, ik blaas mij zelf niet op! ik heb vliegtickets gekregen van BMW Nederland en de motor word opgehaald, dat neemt niet weg dat ik gewoon op een motor terug wil haha. Next stop Tromso en overstappen naar een groter vliegtuig naar Oslo daar een hotel, en morgenvroeg stap ik om 10:10 uit in Amsterdam. De reden dat ik met het vliegtuig terug ga? De eerste beste bmw dealer was 500km verderop!

Ik ben zo goed gecontroleerd…. Door mijn liesbreukriem moest ik me broek uit doen, dus ik alles naar beneden daar, dacht ik dat dat moest…. Wat denk je? zegt die man, wat doe jij nou doe je broek en onderbroek omhoog. Ik zeg ja ik dacht dat dat moest weet ik veel leer beter Engels….

Na 45 min vliegen stapte was er stop en stapte ik uit, ik hadt gewoon moeten blijven zitten…en dus weg vliegtuig zonder mij, Geen stres die Noren zijn zo moeilijk nog niet. De man achter de balie pakte mijn ticket riep wat door de microfoon en zei tegen mij, have nice trip Michael go hurry take the plane outside. Maar moest weer heel die poortjes door weer datzelfde gezever, dacht even ja ga het weer doen…maar nee denk ik heb haast…dus oef we gaan vlug zitten.

Ik moest nog 2 keer overstappen door die fout…en uit eindelijk ging ik dan naar Oslo met nog 1 tussen stop. Aangekomen in Oslo is het donker, en werd ook meteen moe en viel inslaap ze hebben mij gewoon wakker moeten maken! En wat moet ik zeggen dat is echt heerlijk je ritme weer terug gaan krijgen. Aangekomen op mijn hotelkamer die echt heel lux was, en een bad yeeh. Ik heb ook nog contact gehad met Lisa! Ze maakte het goed!

Dag 9

Goedemorgen het vliegtuig vertrekt zo naar Amsterdam, ik heb heerlijk in bad gelegen vannacht. Maar mijn trui stinkt nog een uur in de wind, arme medepassagiers ik ruik nog helemaal naar kampvuur haha. Ik zou om 10:10 landen, wat knap eigenlijk dat dat ook tot op de minuut nauwkeurig gebeurd! Ik heb mijn helmpje bij en mijn belangrijkste spullen. Ben blij als ik thuis ben wat is dit een geregel zeg. Ga straks BMW maar eens bellen…… Bij het kopen van een trein kaartje word ik op mijn schouder getikt, het was iemand die ik niet kende maar die mij al enige tijd volgde dit was hans! Wat is dat een raar moment geweest mensen die jou kennen maar andersom niet….. en het gebeurt steeds vaker en het blijft toch wel vreemd, ik ben toch gewoon 1 van jullie? Alleen vertel ik er veel over?

De ontmoeting met Hans

 

Dag 10 & 11 zat ik thuis.

lieve volgers een update! Na veel telefoongesprekken en berichtjes met BMW, mijn volgers en vrienden… een positieve wending in mijn vakantie!  BMW Nederland was bereid een motor te lenen! Dit zou morgen vroeg geregeld worden! Echter Lisa daarna gebeld met dit goede nieuws en ik hoefde niet meer te komen! Wat ging ik dan toch doen?

Het volgende stuurde BMW mij via fb.

Geachte heer Kersten, beste Michael,

Onlangs heeft u de melding gemaakt dat u gestrand bent tijdens uw reis naar de Noorkaap. Helaas hebben wij geen reactie van u ontvangen op ons bericht van 2 dagen geleden. Graag vernemen wij van u of er al contact is geweest met de BMW Pechhulp Service of met uw BMW Motorrad dealer. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat u uw volgers weer zo snel mogelijk mee kan laten genieten van uw reis. Mocht u toch nog problemen ondervinden of feedback hebben op de service die u heeft gekregen dan vernemen wij het graag. Klanttevredenheid is namelijk heel belangrijk voor de BMW-organisatie en wij willen u weer graag op weg helpen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvangen wij graag het kenteken van uw motorfiets en uw persoonlijke gegevens zoals uw postcode en huisnummer, telefoonnummer, e-mailadres en uw feedback. Wij hebben een gespecialiseerd team die uw opmerkingen zal onderzoeken en u vervolgens van een inhoudelijke reactie zal voorzien.

Met vriendelijke groet,

BMW Motorrad Nederland

Dit dus gedaan om te horen te krijgen dat ik een leenmotor kreeg tot de dag dat mijn motor gemaakt was! Dikke pluim voor BMW Nederland. Zo zie je maar weer dat aftersales ook daar goed geregeld is!

 

De leenmotor

 

Dag 12, 1300km doodop en rijbewijs kwijt!

Zo we zijn bij Toine Nederstigt, hij heeft alles goed geregeld. Onderweg naar het zuiden van Frankrijk heb ik te hard gereden…164km/h daar waar 110km/h is toegestaan. Inname van het rijbewijs was resultaat dat je krijgt als je dus 40 km te hard gereden hebt.

Maar vanwege mijn goede gedrag en vriendelijkheid en dan niet in de categorie konten kussen, vonden ze dat ik verder mocht rijden met mijn paspoort, echter mocht ik dan ook niks vertellen over dit voorval. Ik moest dan zeggen dat als ik weerstaande gehouden zou worden dat mijn rijbewijs nog thuis lag. Ze hebben hier namelijk geen gedigitaliseerd registratiesysteem! Lange leve the paper work!

Ik heb vervolgens nog 900km moeten rijden. Dit werd rijden als een mietje haha, 14 uur over gedaan inclusief staande houding. Kapot moe de tent opgezet het bekende biertje gedronken en gaan slapen! Viva la France morgen de zee in!

 

live rijbewijs kwijt…

Vervolg mijn weg zonder rijbewijs..

 

Dag 13, dagje vrij

Deze dag hebben wij niet veel gedaan lekker in de zon gereden over de camping, en achterop bij Toine het stadje in, lekker gegeten in de zon vervolgens het strand om lekker te gaan bakken. Uit wezen eten met onze Nederlandse buren waarmee we onze avond nog steeds onder het genot van bier en leuke verhalen gaan afsluiten tot we moe zijn. Dit duurde nog best wel even… inmiddels had ik Lisa ook weer gesproken, ze maakte wederom erg goed, je blijft je toch zorgen maken. En in goed overleg wilde ze dit toch echt alleen doen. Daarom de keuze gemaakt om naar het zuiden te rijden.

Dagje vrij

 

Dag 14,  200 km in 6uur kustlijn

Opgestaan alles opgeruimd en een lekker bakkie koffiegedronken bij het restaurant, rond 10 lekker de motor op. Wederom bijna een lege tank…. blijft wenen die 14 liter. We zijn door alle steden gekomen zoals, sant-tropez, Nice, Monaco etc. wat is dit een drukte…..

Ondertussen had Toine een probleempje met de politie van Monaco, wij hadden een sticker gehaald van Monaco reden verder. Meneer koos meteen voor een weg waar die niet in mocht, en ja hoor de politie is daar massaal aanwezig…. Dus gezien mijn situatie riep ie meteen rij door rij door! Ik 300 verder op wachten pratend door de intercom al snel kreeg ik te horen, ik krijg een bekeuring een paar minuten later kwam meneer aanrijden zonder bekeuring Lucky basterd haha.

Wij hebben nog wat dames gezien die door grote bedrijven gesponsord worden die botox verkopen en silicone, als ze lachen knalt heel het gezicht kapot, dames jullie waren echt lelijk haha, puur is beter en mooier…. Voor nu zo snel mogelijk dit land uit….

Aangekomen in Italië meteen wat gegeten en de serveerster was superaardig, eten was enorm goed en goedkoop Italië, ik weet weer waarom je zo mooi bent Italië! tijdens het eten zij wij in contact gekomen een local, die ons hielp met een camping. Aangekomen op de camping meteen wat Nederlanders leren kennen. Gevlogen met de drone, wat leuke live verslagen gemaakt. BIER gehaald dus daar gaan we weer. Fijne avond

Italië bereikt

Drone beelden

 

Dag 15,  450km gereden in 8,5 uurtjes

Nadat we dus 2 volgers op bezoek hadden op de camping (hoe leuk is dat), die langs onze camping zaten… Maar eens gaan slapen. In de ochtend rond 11 uur de motor op voor een geweldig tour de stuurkunsten met sambal erbij. Bij Turijn de bergen weer in dat stukje vlak was oersaai. Van 35 graden aan het strand tot 5 graden boven op het bergen zand.

3 geweldige cols gereden in de schemer Cole d’lseran op en met hand voor ogen boven komen, je zintuigen worden op de proef gesteld en wij zijn nog nooit zo blij geweest met witte strepen op de weg (gevalletje zweet in de bilnaad). Maar ja toen nog naar beneden wat nog spannender was haha.

Toine vroeg wil jij in Frankrijk blijven, uuh nee in Italië wil ik de tent wel opzetten maar niet in dit land. Moesten we dus in het pikken donker nog 1 Cole over naar de Italiaanse grens, Cole du petit Saint Bernard op 2188 meter hoogte. Wij kwamen om 11 uur daar boven aan, tent opgezet eten gekookt alles aangetrokken wat ik bij had want het was echt maar 5 graden.

Overdag waren we zo melig als iets, liedjes gezongen koekjes van eigen deeg uitgedeeld aan elkaar, mij fout laten rijden en zelf gaat meneer rechtdoor… afijn de humor zat er goed in, de hitte sloopte ons eerst een beetje daarna kwam de kou, ach ja motor rijden is waar ik toch echt van hou.

Dag 16, 1200 km 15.5 uur naar huis

Man man man, wat was dat vet op die hoogte slapen we werden wakker met uitzicht op de Mont Blanc!  De energie raakte op en de kilometers waren te voelen in mijn lichaam. In omgerekend 10 dagen toch zo’n 7500km gereden.

Wij hebben nog wat gespeelt in Zwitserland de Grand Saint Bernhard op gereden. Daar zaten ineens toen we omhoog reden een stel Italianen met 1000cc motoren achter ons…oké mag ik dan even haantjesgedrag vertonen ja? Jaaaa met die 800cc ze zoek gereden lol. Wat een sambal momentje. Aangekomen boven kreeg ik toch wel een compliment van de temperament volle Italiaan die het daar net even niet bij hield met de z1000. De f800gt en ik werden steeds betere vriendjes en dat net op het moment dat we naar huis gingen… wij gingen.

Onderweg maar eens een pizza eten, en de snelweg op. Ja volgers in 1 ruk naar huis. Lichaam werkt niet meer op red bull de energie was ver te zoeken, dus naar huis. De deutsche  Autobahn is leuk gas open en gaan met die banaan! We waren wel beetje gesloopt dus besloten om op tijd te stoppen. Ik ben rond half 4 S ‘morgens vroeg thuis aangekomen. Van Toine kreeg ik rond half 5 een app dat hij thuis was! Lisa is zaterdagavond thuisgekomen. Dus allen bedankt voor het lezen.

Tot slot

Mijn Eigen motor was 4 weken later terug van de Noordkaap, deze is meteen gemaakt. Ik wil Motoport Goes dan ook bedanken voor de Snelle Service, uiteraard is mijn dank ook groot naar BMW Nederland voor hun aftersales, deze is zeer Professioneel. De Terugreis van de motor was te volgen vanaf het eerste moment dat de motor in Nederland was, hiervan hadden sommige volgers foto’s gemaakt en deze mij persoonlijk gestuurd. Ook heb ik van vele volgers steun gekregen de niet leuke gebeurtennissen die zich plaats vonden in deze reis, bedankt hiervoor.

Vriendelijke groet Mike On The Bike

About Author

Ik hou zoveel van motorrijden, via deze weg neem ik jullie mee. Via Facebook, YouTue en deze pagina deel ik de avonturen die ik tijdens mijn trip beleef. Maar wat ik het belangrijkste van alles vind dat jullie moeten weten? Ik ben net als jij je ook maar gewoon een mens en dit laat ik je graag zien.

7 reacties

  1. Leon van Strien on

    Je bent echt een globetrotter en levensgenieter. Hoop nog veelvan je mooie reizen te horen / lezen. Geniet ervan!

  2. Leon van Strien on

    Je bent echt een globetrotter en kevensgenieter. Hoop nog veelvan je mooie reizen te horen / lezen. Geniet ervan!

Leave A Reply