Suzuki GSX-R1000 Conceptbike walk around

0

Op de het Auto Moto Salon van Brussel kwamen we de Suzuki GSX-R1000 conceptbike tegen die aangekondigd is voor 2017. Reden genoeg om ‘m even van dichtbij te bekijken.

Hoewel de nieuwe Suzuki GSX-R1000 pas in 2017 verkrijgbaar zal zijn, wordt de definitieve versie van de nieuwe GSX-R al midden 2016 gepresenteerd. De nieuwe motor lijkt al redelijk ‘af’ te zijn, want op de beurs in Brussel kwamen we een conceptversie van de nieuwe GSX-R tegen.

Veel valt er nog niet over de nieuwe superbike te zeggen. PK’s, gewicht, elektronica en topsnelheid is nog allemaal gissen geblazen. Maar wat Suzuki al wel luidkeels bevestigde is dat dit de beste GSX-R ooit wordt (je meent het?) én de beste superbike van het moment.

Dat belooft veel goeds, mede omdat Suzuki dit jaar zijn rentree maakte in de MotoGP en heeft daar veel race-ervaring op gedaan. Nieuwe technieken die rechtstreeks geïmplementeerd kunnen worden op de straatlegale variant van de GSX RR MotoGP variant. Alles over de nieuwe Suzuki GSX-R1000 2017 lees je hier.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply