Noodstop: van 250 naar 120 km/h op Autobahn

1

Duitsland is een prachtig land. Het enige land ter wereld waar je zo hard als je kan mag rijden op de snelweg. Voor veel snelheidsduivels een goede reden om even de topsnelheid van het voertuig uit te testen. Zo ook deze motorrijder die zijn machine zeker 250 km/h laat lopen.

Maar het is niet zonder gevaar. Op de rechter baan rijden ze meestal een stuk minder hard. En als er dan ingehaald moet worden, zit je met een extreem snelheidsverschil. Dat is precies wat in dit filmpje gebeurt. Een onoplettende en vooral extreem trage Suzuki Swift rijder knalt zijn boodschappenkarretje zonder te kijken de linker baan op.

En daar is de motorrijder. Die zit gelukkig wel op te letten want met een indrukwekkende noodstop weet hij het plastic bumpertje van de Swift op een millimeter na te ontwijken. Hij manoeuvreert zijn motor van 250 km/h naar 120 km/h in slechts een paar meter. Respect voor deze man! Wordt thuis wel even een schone onderbroek aantrekken.
About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

1 reactie

  1. Echt, het kan zo snel klaar zijn met je als motorrijder..

    Des al niet te min! Is het wel eens gaaf lekker hard te gaan natuurlijk!

    Al red ik op mijn V-strom geen 250km/h 😛

Leave A Reply