MotoTalk aflevering 1: Nieuw V4 blok Ducati – GS-killer – Caferacer culture

0

MotoTalk is een nieuwe concept waarin MotoCamel en Motorfans samen het actuele motornieuws doornemen en onze mening geven over alles wat met motorrijden te maken heeft!

MotoTalk aflevering 1

In de eerste aflevering van MotoTalk behandelen we drie actuele motoronderwerpen:

  • Het nieuwe V4 motorblok van Ducati
  • Is de nieuwe Multistrada Enduro Pro de nieuwe GS-killer?
  • wat vinden we van de steeds groter wordende caferacer culture?

Ducati gaat volgend jaar haar paradepaardje uitrusten met een compleet nieuw motorblok: de V4. Het oude L-Twin concept wordt voorgoed afgeschreven op de nieuwe superbike uit Italië. Slimme zet of doodzonde?

Al jaren achtereen is de BMW R1200GS de best verkopende motor van Nederland. Maar is het ook de beste motor, of is er inmiddels een beter alternatief op de markt? Ducati komt met een nieuwe Multistrada die de GS van zijn adventure-troon moet gaan stoten. Is de Enduro Pro de nieuwe GS?

Tot slot, de steeds groter wordende caferacer culture. Zijn dit echte motorrijders of is de motor maar een leuk bijproduct? We praten er over in het motorcafé ‘Republic Moto’ in Rotterdam!

Voor de volgende afleveringen zijn we altijd opzoek naar actuele onderwerpen. Iets dat jij besproken wilt hebben? Laat het weten!

About Author

MotoCamel is een van de eerste Nederlandse motovloggers die het aandurfde YouTube video's te maken. Hij is gek op alles met twee wielen, van 125cc eencilinders tot 1300cc viercilinders.

Leave A Reply