MotoTalk afl 2: Rossi buitenaards – Rijbewijs Code80 – Motorcafés, ga jij er heen?

0

MotoTalk is een nieuwe concept waarin MotoCamel en Motorfans samen het actuele motornieuws doornemen en onze mening geven over alles wat met motorrijden te maken heeft!

MotoTalk aflevering 2

In deze aflevering van MotoTalk behandelen we de volgende drie onderwerpen:

1. Valentino Rossi: Mens of Machine? Rossi brak zijn been tijdens een supermoto sessie op zijn ranch. Een normaal persoon doet er vrij lang over om hiervan te herstellen maar de Italiaanse MotoGP coureur flikt het om binnen no-time weer op de motor te stappen. Laurens legt de situatie uit en vertelt waarom Michael van der Mark alsnog op zijn beurt moet wachten.

2. Nieuwe Rijbewijs Regels: Code 80 Plots waren daar nieuwe regels voor het motorrijbewijs, genaamde code 80. Waar je normaal voor ieder rijbewijs: A1, A2, A opnieuw examen moest doen, gelden er nu plots andere regels. We proberen je in het kort bij te praten over de laatste ontwikkelingen en duidelijkheid te geven over de nieuwe regels. De meeste recente informatie over de code 80regelvindje in de link.

3. Cafés: Hot or Not? Niet lang gezeten filmden wij de eerste aflevering van MotoTalk op locatie in Rotterdam bij Republic Moto. Binnen een jaar na opening kondigen ze alweer aan dat ze er mee op houden. Wij blijven met de vraag zitten: Is het überhaupt mogelijk om speciaal voor het biker publiek een cafe te openen? Kun je er überhaupt wel geld mee verdienen?

Over welke onderwerpen wil jij het hebben? Reageer hieronder en we behandelen ze in de volgende aflevering!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply