Moeder vraagt zoon veilig te rijden en botst ‘m vervolgens omver

0

Wij motorrijders kennen het allemaal: een bezorgde moeder. Altijd verteld ze je veilig thuis te komen, voorzichtig te rijden en goed op jezelf te letten. Jaja mam, zal ik doen en je scheurt er vandoor. 

Deze moeder deed tot dusver precies het zelfde. Zoon rijdt vervolgens weg en moeders stapt ook in de auto. Tot dusver niks aan de hand. Totdat de motorrijdende zoon bij een kruispunt komt en moet afremmen. De auto achter hem zit totaal niet op te letten en knalt bovenop de motor.

Als de ongelukkige motorrijder opkrabbelt en zich omdraait blijkt zijn eigen moeder hem zojuist van de sokken te hebben gereden. Jep, dezelfde vrouw die 5 minuten geleden nog zei dat hij voorzichtig moet doen. Misschien had de jongen zijn moeder ook even moeten vertellen de ogen open te houden tijdens het autorijden.

Meer van dit hier.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply