Dieven proberen op klaarlichte dag €40.000 kostende Panigale te stelen

0

Dit gebeurde gisteren in hartje Londen. Twee dieven proberen met een mobiele slijptol een peperdure Ducati 1199 Panigale te stelen. Omstanders zien het gebeuren en grijpen in. Ondertussen wordt het heldhaftige publiek bedreigd met slijptol en hamer, terwijl het zagen doorgaat.

Als het slot open is willen de dieven er vandoor gaan. Beide mannen worden omver geduwd waardoor snel vluchten niet meer mogelijk is. De Panigale wordt als oud vuil gedumpt en de dieven gaan er zonder buit vandoor. Hoe ze wisten te ontsnappen is een raadsel, maar op dit moment zijn ze nog niet gepakt.

De Panigale is voor flink wat centjes aangepast, waardoor hij een waarde heeft van ruim €40.000,-. Eigenaar zal blij zijn dat zijn kindje in ieder geval nog in eigen bezit is. Er zal wel het een en ander vervangen moeten worden.

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTubekanaal!

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply