COOL: Toyota Pickup Truck voor Ducati Desmosedici RR

0

Als jij graag circuit rijdt, en je wil het echt helemaal goed doen heb je dit apparaat zeker nodig: Toyota Tundra Transporter Pickup Truck speciaal gebouwd voor de Ducati Desmosedici RR.

Compleet uitgerust naar het circuit, inclusief uitgebreide gereedschapsset en sleuteltafel, dat kan met deze Toyota Tundra. Hij is speciaal gebouwd om in alle gemakken te voorzien voor een weekendje blazen op het TT circuit Assen. Dat wil zeggen: motorfiets inladen, klepje dicht en rijden maar!Toyota Pickup Truck voor Ducati Desmosedici RR

De truck is alweer een paar jaar oud en werd gepresenteerd op EICMA motorbeurs in 2008. In dat jaar weren net de eerste Ducati Desmosedici RR motoren geleverd, en wie 75 000 euro op tafel wil leggen voor een motorfiets, heeft daar wel een passend vervoersmiddel bij nodig.

De Toyota Pickup Truck is uitgerust met een Supercharged  5.7 liter V8 motorblok, goed voor 500 pk. Ook remmen, vering en uitlaat zijn aangepast om enigszins in de buurt te komen van de extreemheid van de Desmosedici GP. Verder is die truck uitgerust met een gemotoriseerde laadbrug om de motor op te zetten voor onderhoud, zonnepanelen op het dak om te allen tijden van stroom te voorzien. Oh en niet geheel onbelangrijk: er is een kledinghanger om je race-overal tussen de sessies door te laten luchten!Toyota Pickup Truck voor Ducati Desmosedici RR02TundraDucati10

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

Leave A Reply