De Noordelijke Motorbeurs 2018

0
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 19/01/2018 - 21/01/2018
Hele dag

Locatie
TT hal

Categorieën


Van 19 t/m 21 januari spelen motoren de hoofdrol in de TT Hall Assen tijdens De Noordelijke Motorbeurs 2018. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en allesomvattende motorbeurzen van Nederland.

Na 22 succesvolle jaren zal voor de 23ste keer Dé Noordelijke Motorbeurs worden gehouden in de TT Hall te Assen.  Op de beurs is alles te vinden op het gebieden van motoren.  Onder ander is er veel aandacht voor nieuwe en gebruikte motoren, reizen, accessoires, kleding, verzekeringen, presentaties en demonstraties. Oorspronkelijk was het evenement bedoeld voor de noordelijke provincies maar het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en allesomvattende motorbeurzen van Nederland

Op de verhuizing van Groningen naar Assen wordt zeer positief gereageerd door standhouders en bezoekers. Ook in 2018 zal de beursvloer weer gevuld worden met ca 100 grote en kleine standhouders. Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de TT Hall te Assen welke direct naast het TT-Circuit is gelegen. De TT hall Assen is eenvoudig te bereiken via de A28 (afrit 31a) en de N33.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.