Win! 2 x VIP arrangement WK Superbike

1

Over pak ‘m beet 2 weken is het zover: het World Superbike 2018. Dit spectaculaire event vindt voor de 27e keer plaats op het TT Circuit Assen. Van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april 2018. Drie dagen vol supergave motoren en bloedstollende races… Dát wil je toch van dichtbij meemaken?

World Superbike: exclusief VIP arrangement

Goed nieuws! Gulf Gas and Power geeft nu VIP tickets voor het WK Superbike op Assen weg, en tickets is niet het enige dat je wint. Er worden namelijk 3 x 2 compleet verzorgde arrangementen verloot. Inclusief:

  • 2 tickets voor het hele weekend
  • Verblijf in de hospitality units van team Milwaukee Aprilia óf Althea BMW
  • Gratis lunch en drankjes gedurende de dag
  • Toegang tot de Paddock
  • Deelname aan de Pitwalk en een behind the scenes tour
  • Meet-and-greet met de rijders van bovenstaande teams
  • Een Aprilia verrassingspakket

Wil jij sfeer proeven op het WK Superbike?

Kans maken op een exclusief VIP arrangement voor de WK Superbike op Assen voor 2 personen is eenvoudig. Sluit vóór vrijdag 13 april 2018 een zakelijk energiecontract bij Gulf Gas and Power af. Of je nu zzp’er of mkb’er bent, of grootzakelijk: alles mag en kan, van motordealers tot garages en winkels. Wie weet geniet jij – met z’n tweeën – van 20 tot en met 22 april volop van het World Superbike in Assen. En alles wat daarbij komt kijken!

Gulf Gas and Power

Gulf Gas and Power is een 117 jaar oude start-up. Deze energieleverancier maakt de levering van gas en elektriciteit begrijpelijk en eerlijk. De energiebehoefte van de ondernemer staat daarbij centraal. Online een zakelijk energiecontract afsluiten gaat bij Gulf Gas and Power nét zo snel als een ronde racen. Je hebt hiervoor alleen de eerste letters van jouw bedrijfsnaam nodig. De overige gegevens worden automatisch opgehaald. Je ziet dan direct de energieprijzen. Deze zijn gekoppeld aan de markt en hierdoor altijd up-to-date. Zo krijg je als ondernemer een scherpe prijs die 100% past bij jouw individuele bedrijfsprocessen.

About Author

Redactie van Motorfans.nl schrijft over motornieuws, nieuwe motoren, dikke customs en laat je de leukste motorfilmpjes zien! Ook zin om jouw motormening te verkondigen? Laat van je horen via de contactpagina.

1 reactie

  1. Roy Hiddema on

    Heeeeeeeeeeel graaaaaaaaaaaaaag samen met mijn vader we gaan al jaren en echt al jaren. Ik in ieder geval meer als 35 jaar naar de moto gp. En ik wil hem bedanken voor al die mooie jaren en mooie momenten samen. Aangezien dan hij dement is en met de tijd erger wordt. Is het maar de vraag hoelang we samen nog kunnen genieten van deze gezamenlijke passie. Hoop dat ik het mag winnen. Groet Roy Hiddema

Leave A Reply